Stolice

Svi modeli stolica iz naše ponude su izrađeni prema europskim normama,

testirani i certificirani prema standardima EN 1335-1;2;3, za radne stolice i EN-1021 i EN-16139 za konferencijske stolice.

Ponuda stolica svojim je karakteristikama i mogućnostima prilagodbe namjenjena potrebama

svih korisnika. Bogat izbor modela uz mogućnost odabira različitih boja i varijacija, učiniti će svaki prostor atraktivnim i ugodnim za rad, te zadovoljiti sve Vaše kriterije dizajna, ergonomije i funkcionalnosti. Pored navedenih, u ponudi imamo amfiteatarske i sve ostale stolice namjenjenje za javnu upotrebu, kako za zatvorene tako i za otvorene prostore.

Široku paletu čine ergonomske, radne i konferencijske stolice vodećih svjetskih i domaćih proizvođača. Za sve modele obezbijeđeni su rezervni dijelovi i servisiranje u garantnom i postgarantnom roku.

Stolovi, ormari i ladičari

Ponuda kancelarijskog namještaja koja se temelji na jednostavnim operativnim, pa sve do kompleksnih rješenja managerskih radnih mjesta.

Bilo da Vam je potreban operativni ili menadžerski program, nudimo razna riješenja za Vas.

Uredski stolovi se izrađuju u standardnim oblicima i dimenzijama, u rasponima od 100-200 cm dužine, širinama 60-100 cm, pravougaoni, kvadratni, valoviti, zaobljeni i ugaoni modeli. Za ormare su standardne visine 100-200 cm, širine 90 cm i dubine 45 cm. Ormari se isporučuju u varijantama bez vrata, sa punim ili staklenim vratima, te u raznim kombinacijama po izboru naručioca. Ladičari se standardno proizvode sa tri ili četiri ladice sa centralnim zaključavanjem, mobilni na točkičima i fiksni na stopicama. Dodatno u ponudi za radne prostore su konferencijski i klub stolovi, komode, vitrine i police raznih oblika i dimenzija.

Standardni materijal koji se koristi za proizvodnju kancelarijskog namještaja je iveral oplemenjen visokokvalitetnom melaminskom folijom u dekoru po izboru naručioca.

Također, namještaj može biti izrađen od iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta, a sve prema projektu i potrebi naručioca. Kancelarijski namještaj prema projektu, dostupan je u različitim oblicima, dimenzijama i dekorima. Materijali i okovi koji se koriste u proizvodnji namještaja su testirani i certificirani prema aktuelnim europskim i svjetskim standardima.

Namještaj po mjeri

Kancelarijski i ostali namještaj po mjeri i narudžbi izrađujemo kako bi odgovarao Vašim potrebama, ukusu i prostoru. Namještaj možete dizajnirati sami ili uz našu pomoć, nakon čega vršimo konsultacije o materijalima koje ćete primjeniti za Vaš novi namještaj, te definiramo boje i ostale detalje. Po osnovu dogovorenih detalja izrađuje se detaljna ponuda i izrađeni projekat pušta u finalnu proizvodnju.

Za kompletna opremanja nudimo usluge projektovanja enterijera i dizajniranja namještaja sa realnim 3D prikazom izvedenog stanja.

HoReCa namještaj i oprema

Nudimo kompletna rješenja za opremanje ugostiteljskih objekata, hotela, restorana, profesionalnih kuhinja i caffe-a. Širok asortiman restoranskih stolica i stolova, šankova i retro pultova. Profesionalni kuhinjski aparati i oprema renomiranih svjetskih proizvođača, ugradnja i održavanje.