Prezentacijska i dodatna oprema

Kompletnu ponudu prezentacijske i dodatne opreme obuhvataju aluminijski ramovi i svijetleći LED display-i, samostojeće stalci za letke aluminijski ili izađeni od pleksiglasa, viseći alu okviri, zidni natpisi za označavanje, oglasni ormarići za unutrašnju i vanjsku namjenu, trgovački stalci za promocije i cijene, promotivni pultovi, banneri, barijerni stubovi i ugostiteljski drveni stalci. Dodatno u ponudi imamo sve vrste i dimenzije platna za projektore sa manuelnim i električnim pogonom, kao i veliki izbor zidnih i plafonskih nosača za projektore. Uz navedeno posebno izdvajamo zidne bijele i zelene table za kancelarije i obrazovne institucije. Vođeni idejom da za poslovnog korisnika ponudimo sve na jednom mjestu „one stop shop“, asortiman smo dopunili ergonomijom za urede, samostojećim vješalicama i kantama za otpatke.

Display

Veliki izbor alumijskih ramova formata A4-B1, kao i svijetlećih LED okvira. Iz ponude izdvajamo pleksiglas stalke i oglasne ormariće različitih dimenzija. Ukoliko želite svojim klijentima poslati jasnu i učinkovitu poruku, naš asortiman display-a je sve što Vam je potebno.

Table

Nudimo nekoliko vrsta zidnih tabli i to bijele magnetne piši-briši, zelene školske i pluto table. Od malih uredskih pa sve do velikih školski zidnih tabli ili tabli na stalcima, flipchart tabli i opreme za table. Maksimalne dimenzije tabli koje isporučujemo su 500×120 cm. Table mogu biti  standardno lakirane ili keramičke emajlirane. Sve table su certificirane prema EU standardu EN 14434.

Platna za projektore i nosači

Platna za projektore raznih dimenzija mogu biti zidna ili na stalku tronožcu. U ponudi su platna sa manulenim pokretanjem i platna na električni pogon kojima se upravlja uz pomoć daljinskog upravljača. Nosači za projektori mogu biti zidni i stropni, teleskopski ili fiksni, izrađeni od aluminija ili metala.

Ergonomija

Nudimo širok spektar rješenja koja će vam pomoći stvoriti radno okruženje za ugodniji, organiziraniji i produktivniji rad. Naši ergonomski proizvodi su dizajnirani kako bi se povećala produktivnost i udobnost na radnom mjestu, organizacija Vas i Vaših alata.

U ponudi ergonomskih rješenja imamo ergonomske stalke za monitore i laptope podesive prema potrebi korisnika, odmarače za noge i ergonomske potpore za leđa. Renomirani svjetski proizvođači Vam garantiraju vrhunski kvalitet i udobnost.

Vješalice i kante

Više vrsta samostojećih uredskih vješalica za kapute od kojih je svaka opremljena i obručem za kišobrane. Dostupne su u crnoj boji ili kromirane. Kante za otpatke u izvedbi kao mrežaste ili pune čelične. U ponudi također imamo i asortiman za zbrinjavanje otpada za industrijske i velike korisnike.