Arhivski, kartotečni i garderobni ormari

Širok asortiman metalnog namještaja za radne prostore i arhive čine arhivski ormari sa krilnim, kliznim i rolo vratima, ormari za kartoteke/viseće mape sa dvije, tri ili četiri ladice, kao i garderobni ormari i garderobni pretinčari. Metalni namještaj je izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima završno praškasto obojen u standardnoj sivoj RAL 7035 boji. Pored tipskih, također nudimo mogućnost personaliziranih rješenja u proizvodnji metalnog namještaja shodno potrebama korisnika. Namještaj se proizvodi prema važećim europskim standardima i normama.

Arhivski regali

Pokretni i fiksni regali služe za pohranu arhivskih dokumenata, knjiga, muzejskih eksponata i robe. Pravilan izbor izvedbe i razmještaja regala omogućava optimalno korištenje prostora i efikasnu organizaciju pohrane ,odnosno skladištenja, što dovodi do značajnih ušteda u poslovanju. ProTim d.o.o. projektira i vrši ugradnju fiksnih i pokretnih regala tipa Foreg 2000, proizvođača Forster Metallbau GmbH iz Austrije.

Fiksni regali/police

Modularni princip izvedbe iz različitih standardnih elemenata omogućava maksimalnu prilagodbu prostoru i dokumentima odnosno robi koja se u regale pohranjuje. Na raspolaganju je niz konstruktivnih elemenata koji omogućavaju pravilnu pohranu različitih dokumenata, medija, knjiga, eksponata i robe. Najčešća izvedba svakako je ona s policama. Postavljanje i premještanje polica vrlo je jednostavno. U okvire regala koji imaju perforaciju svaka 2 cm umeću se nosači polica nakon čega se polica jednostavno položi na nosače. Cjelokupan postupak izvodi se bez upotrebe alata. Perforacije u okvirima regala omogućavaju da se police razmještaju na različite visine u koraku od 2 cm.

Pokretni regali

Pokretni regali ugrađuju se na tračnice te se okretanjem pogonskog volana jednostavno pokreću. Regali se postavljaju na tračnice jedan do drugog te se njihovim pokretanjem otvara samo jedan prolaz između njih na željenom mjestu. Takva izvedba omogućava da se na istom prostoru ugradi 70-100% više regala u odnosu na klasične fiksne regale gdje postoji prolaz između svaka dva susjedna regala. Nadgradnja na voznim postoljima identična je fiksnim regalima, tako da su opcije dimenzija regala jednake fiksnim regalima. Ukupna visina regala povećava se za 16 cm visine voznog postolja.

Uredski regali

Različiti zahtjevi i različiti ambijenti zahtijevaju razna rješenja za odlaganje i pohranu. FOREG Office ima optimalan dizajn za svaki ured i svaki budžet. Različiti dizajni i dimenzije među kojima možete birati osiguravaju da će se naći rješenje po mjeri. Sistem nudi izbor da zadržite kompletan uredski prostor, dok povećavate svoj prostor za pohranu ili zadržite svoj prostor za pohranu, dok širite svoj poslovni prostor. Preseljenje ureda također nije problem. Zahvaljujući modularnoj konstrukciji sustava jednostavno ponesite svoje regale sa sobom, proširite ih, ili ako je to potrebno, smanjite kako biste ih prilagodili novoj okolini.