Računari i laptop uređaji

Renomirani brand proizvođači, kao i kreirane konfiguracije za računare po zahtjevu korisnika.

Serveri i storage

Nudimo servere i storage uređaje najznačajnijih vendora kao što su Lenovo, HP, Dell i Fujitsu, za velika, srednja i mala poslovna okruženja.

Mrežna oprema

Cjelokupni asortiman mrežne opreme i usluga. Firewall uređaji, routeri, switchevi, rack ormari, patch paneli, kablovi, kanalice i kompletna usluga umrežavanje i instalacije.

Printeri, MFP i kopir aparati

Široka paleta uređaja (printera, multifunkcijskih uređaja i kopir aparata) svih značajnih proizvođača. Pored pojedinačnih kupovina uređaja, nudimo i kompletna printing riješenja, kao i document management sistem.

Monitori i TV

Monitori i televizori svih važnijih proizvođača su dostupni u našoj ponudi. Posebno izdvajamo profesionalne monitore vrhunskih proizvođača. U ponudi imamo nosače i stalke za monitore i televizije.

UPS i prednaponska zaštita

Zaštitite svoje uređaje sa UPS sistemima. Od osnovnih uređaja za najmanje potrošače, pa do industrijskih zaštitinih sistema za velika postrojenja i serverske sobe.

Mobiteli i tableti

Mobilni i tablet uređaji svih priznatih vodećih proizvođača.

Projektori i prezentacijski uređaji

Projektori, pametne table i prateći prezentacijski uređaji (prezenteri, platna i sl.) vodećih proizvođača. Iz ponude izdvajamo interaktivne projektore, koji predstavljaju trend u prezentacijskoj sferi.

Periferija, memorije i diskovi

Kompletna ponuda perifernih uređaja, tastatura, miševa, slušalica, web kamera, zvučnika, torbi i ruksaka za laptop uređaje, hard diskova, SSD diskova i memorija za desktop računare, laptope i servere, memorijske kartice, USB memorije i svih drugih perifernih uređaja i rezervnih dijelova.

Klime

Posebnu pažnju smo usmjerili na prodaju, servisiranje i ugradnju klima, rashladnih uređaja i ostale elektro opreme. Renomirani brendovi klima uređaja, dugogodišnje iskustvo u ugradnji i servisiranju istih.

Mašine za uništavanje, uvez i plastifikaciju

Prodaja i servisiranje mašina za sve operacije sa dokumentima u poslovnom okruženju:

– uništivači papira
S obzirom da je sigurnost dokumenata od izuzetne važnosti, u prilici smo ponuditi od najmanjih uređaja za jednu osobu, do industrijskih uništivača koji su namjenjeni za neprestani rad.

– mašine za termo i spiralni uvez
Mašine za sve vrste uveza u poslovnom okruženju. Za potrebe tenderskih ponuda, kataloga, brošura i slično, izaberite vrstu uveza i mašinu po potrebi.

– plastifikatori
Plastifikatori A4 i A3 formata